Keittiö­altaat, pesu­pöydät ja mini­keittiöt

Suun­niteltu joka­päiväiseen elämään.

Pohjois­maissa keittiöllä on erityis­asema, se on meille kodin tärkeimpiä huoneita ja siellä vie­tetään paljon aikaa. Keittiössä valmis­tetaan ruokaa, tehdään kotitöitä ja vietetään aikaa. Lyhyesti sanottuna, me todella käytämme keittiötä. Skandi­naavisessa keit­tiössä keittiöallas on työväline, mutta myös sisustus­elementti.

Myös pieneen tilaan tarkoitetut mini­keittiöt tarjoavat kaiken tarvittavan kompak­tissa paketissa. Pienikin keittiö voi olla yhtä­aikaa käytän­nöllinen ja tyylikäs. Minikeittiö on tarkoitettu toi­mimaan pienessä asuin-, toimisto­tilassa tai esimerkiksi mökillä. Tutustu mark­kinoiden laajim­paan valikoimaan.

Tutustu tuot­teisiin myös valmistajan sivus­tolla:

Intra Scandinavian Design
Eligo Eligo Eligo Altaat Altaat ja hanat Altaat ja hanat Altaat ja hanat Altaat ja hanat Altaat ja hanat Altaat ja hanat Altaat ja hanat Altaat ja hanat Marmoriallas Minikeittiö Pesupöydät

Pesupöytien suunnitteluohjelma:
Tutustu suunnitteluohjelmaan täällä.Uutta!

Intra Eligo – allas keittiön todellisiin tarpeisiin


Monille keittiö­altaasta on tullut valinta muotoilun ja käytän­nölli­syyden välillä.

Eligo on aivan muuta: keittiö­allas, jossa yhdistyvät muotoilu ja käytän­nölli­syys. Se on suunni­teltu keittiön todellisiin tarpeisiin. Eligon palkittu muotoilu täydentää keittiön sisus­tusta. Se on yhdis­telmä pehmeitä ja kovia linjoja, selkeitä kosketus­painikkeita ja muuttuvia muotoja. Lisä­ominaisuuksia ei välttämättä ensi silmäyksellä huomaakaan, mutta niiden ansiosta allasta voi muokata ja käyttää moniin tarkoituksiin.

Se on suunniteltu sopimaan juuri Sinun keittiöösi. Tutustu lisää Eligoon, sen muotoiluun ja ominaisuuksiin.